کلینیک تخصصی حکیم

  • Info@hakimclinic.org
  • 02122238999 و 02188946643

کفی های طبی چگونه عمل می کنند؟

برای همه ما پیش آمده است که هنگام پیاده روی، ایستادن یا دویدن، احساس درد در پاهایمان کنیم. دلیل آن این است که در هنگام این فعالیت ها، بدن ما تمام وزن خود را از طریق پا به زمین وارد می کند. علاوه بر این، بدن ما مجموعه ای از عضلات، رباط ها و استخوان ها است که هماهنگ با هم کار می کنند و هر گونه اختلال در هریک از اعضای این مجموعه باعث مختل شدن کل سیستم بدن می شود.

به همین دلیل است که اختلالات به وجود آمده در پا در نهایت، کمر، زانوها و سایر نقاط بدن را نیز تحت تآثیر قرار می دهند. عدم توجه به این مسئله سبب به وجود آمدن مشکلات جدی تر مانند پادرد، کمردرد، آرتروز، بدشکلی پا و بسیاری از مشکلات دیگر می شود. پزشکان برای حل این مشکلات، استفاده از کفی های طبی را پیشنهاد می کنند.

در اینجا ممکن است برای شما این سوال پیش بیاید که این کفی های طبی چگونه عمل می کنند  یا طراحی و ساخت این کفی ها چگونه است؟ برای رسیدن به جواب این سوال ها پیشنهاد می کنیم که با ما در این مقاله همراه شوید.

کفی های طبی چگونه عمل می کنند؟

طراحی و ساخت کفی های طبی چگونه است؟

کفی ها اکنون یکی از اجزای حیاتی در تمرینات ورزشی و زندگی روزمره هستند. به محض یک بار استفاده از آن ها تعجب خواهید کرد که چگونه این همه مدت بدون آنها زندگی کرده اید. دلیل آن این است که کفش های مدرن همیشه با در نظر گرفتن راحتی و موقعیت آناتومیکی صحیح پاها طراحی نمی شوند.

کفی ها وسیله جانبی مهمی برای راحتی پاهای شما هستند که از اجزای مختلفی ساخته می شوند که هر کدام از آن ها با توجه به نوع مشکل تهیه می شود.

از طرفی انعطاف پذیر بودن آن ها باعث شده است که برای کفش های مختلف نیز قابل استفاده باشند. آستر پارچه ای نرم به کار برده شده در این کفی ها جهت راحتی بیشتر و انتقال رطوبت است. قوس طولی پد کف آن ها نیز برای کاهش فشار وارده به کف پاها به شمار می رود.

مفصل زانو نیز ممکن است به دلیل تحمل شرایط نامطلوب تحت تأثیر قرار بگیرد و منجر به بروز آرتروز شود. اغلب بدن به طور طبیعی این کمبودها را جبران می کند، اما گاهی بدن با گذشت زمان این درد را به کشیدگی عضلانی مزمن تبدیل خواهد کرد. با این حال با بهینه سازی برخی از ویژگی های بیومکانیکی الگوی راه رفتن می توان این آسیب های احتمالی را کاهش داد.

کفی های طبی چگونه عمل می کنند؟

چه کسانی می توانند از کفی های طبی استفاده کنند

هر کسی فارغ از سن و جنسیت در صورت داشتن هر کدام از مشکلات زیر می تواند از کفی های طبی استفاده کند

  • صافی کف پا
  • درد مزمن زانو، کمر و لگن
  • انحراف یا قوز شست پا
  • انحراف مچ پا
  • فرسایش بی رویه و غیر طبیعی کفش ها
  • آرتروز
  • دیابت

مزایای استفاده از کفی های طبی

  • تسکین درد
  • کاهش درد پاشنه که در اثر عواملی مانند خار پاشنه ایجاد می شود
  • حفظ فرم طبیعی پا
  • طراحی ظریف
  • کاهش فشار وارده به پاها در طول روز
  • قابل استفاده برای کفش های مختلف

کفی های طبی چگونه عمل می کنند؟

کفی های طبی چگونه به رفع اختلالات پا کمک می کنند؟

اندازه گیری فشاری که به پاها هنگام راه رفتن و سایر فعالیت ها وارد می شود، نشانه ای از عملکرد پا است و در برنامه های پزشکی نیز مانند تشخیص و توانبخشی بسیار مهم است. به طور کلی کفی های طبی برای کمک به برطرف کردن مشکلات یا آسیب دیدگی های مرتبط با پا استفاده می شوند که در زیر تعدادی از آن ها آورده شده است.

کاهش درد پا ،لگن و کمر

این کفی ها به دلیل داشتن یک لایه محافظ اضافی، دارای قدرت فوق العاده ای در جذب فشار وارده به پا در هنگام ایستادن، راه رفتن و دویدن هستند. این ویژگی کفی های طبی کمک بسیاری به کاهش آسیب های وارده به عضلات و بافت های پا می کند.

علاوه بر این کفی ها با داشتن این لایه اضافی، ضربات وارده به کف پا را ملایم تر خواهند کرد. بنابراین کفی ها قادر به درمان بسیاری از اختلالات و ناهنجاری های کف پا هستند.

تغییر شکل صحیح پا مثل والگوس شست یا خار پاشنه

کفی های طبی، دارای کفی هایی با ویژگی های ارتوتیک هستند که به خوبی از قوس کف پا حمایت می کنند. هدف اصلی پشتیبانی از قوس کف پا ممانعت از کاهش قوس کف پا است که عملکرد پا را تحت تاثیر قرار می دهد و علت اصلی درد پا و پاشنه پا است.

حفظ قوس کف پا

قوس کف پا می تواند ارثی باشد یا در اثر عوامل عصبی و عضلانی ایجاد شود. به هر حال فشار زیاد وارد شده به تاندون پا باعث بروز آن می شود. بنابراین تعدیل این فشار روی کف پا به رفع این عارضه کمک می کند. کفی های طبی با توجه به طراحی که دارند، از طریق اصلاح راستای قرارگیری پاها، فشار وارده بر کف پا را کاهش می دهند و باعث بهبود عملکرد مفصل ها می شوند.

کفی های طبی چگونه عمل می کنند؟

بهبود کارایی و عملکرد پاها

کفی ها از فوم نیمه سخت ساخته می شوند که باعث می شود قابلیت بالایی در تحمل فشار زیاد وارده به پا داشته باشند. در نتیجه سبب اصلاح  نیرویی که به پا وارد می شود، حفظ ثبات و تعادل در پاها، بهبود وضعیت قرارگیری بدن، در نهایت کاهش درد پا و مشکلات مرتبط با عدم تعادل بدن خواهند شد.

اصلاح چرخش پا درون کفش

در بعضی افراد چرخش شدید پا به سمت داخل باعث انحراف پاشنه آن ها به سمت زمین می شود و عارضه صافی کف پا را ایجاد می کند. صافی کف پا باعث وارد شدن فشار زیاد به کف پا و درنتیجه ایجاد درد کمر، لگن و زانو می شود.

حتی در موارد شدیدتر اگر این مشکل نادیده گرفته شود، مشکلات جدی تری را در پی خواهد داشت. کفی های طبی وظایفی را که در حالت عادی برعهده تاندون ها و قوس کف پا است بر عهده می گیرند و فشار وارد شده به کف پا را بین بخش های مختلف پا تقسیم کرده و از وارد شدن فشار به یک بخش جلوگیری می کنند.

کفی های طبی چگونه عمل می کنند؟

سخن آخر

با توجه به آنچه که در این مقاله گفته شد شما می توانید با توجه به نوع مشکلی که دارید، کفی طبی مناسب را تهیه کرده یا اینکه با مراجعه به متخصص طب فیزیکی و تشخیص او کفی طبی مناسب برای خودتان را تهیه کنید. در پایان لازم است بدانید که برای کارکرد بهتر کفی ها به ویژه اگر دارای صافی کف پا هستید، بهتر است که هر شش ماه کفی را تعویض کنید. امیدواریم که مطالب عنوان شده در این مقاله در رفع مشکل شما موثر بوده باشد.

Source: www.medi.de, www.paksaman.ir

دیدگاه خود را بنویسید

09022238998
021-22238999
x